Известие

Collapse
No announcement yet.

147 командване ел. стъкла от динстанционно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 командване ел. стъкла от динстанционно

Здравейте колеги,
    При 147 като държиш копчето за отключване или заключване на динстанционно стъклата се свалят или вдигат. Въпроса ми е може ли по някакъв начин да се обучи при еднократно задържане на копчето да става процедурата без да е нужно постоянно да се държи натиснато?

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
    Здравейте колеги,
    При 147 като държиш копчето за отключване или заключване на динстанционно стъклата се свалят или вдигат. Въпроса ми е може ли по някакъв начин да се обучи при еднократно задържане на копчето да става процедурата без да е нужно постоянно да се държи натиснато?
    Не,помисли за зимата!
    Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
    Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
    Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

ОК Аз не мисля с еднократно натискане на копчето, а отново със задържане 2-3 секунди, но после като се пусне да паднаТ или да се вдигнат стъклата до край.

Comment

Това със вдигането на стъклата от ключа допълнителна екстра ли е или е до програмиране на бутоните(днес ще тествам дали го има при мен)
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
          Това със вдигането на стъклата от ключа допълнителна екстра ли е или е до програмиране на бутоните(днес ще тествам дали го има при мен)
          Ами незнам. Пробвай. На заключена кола натискаш и задържаш копчето на динстанционното за отключване и прозорците започват да се свалят. Като пуснеш копчето спират. Пробвай и пиши.

Comment

Working...
          X